Improvisatieworkshops

Wil je meer leren over hoe je jouw karakter op een genuanceerde en zo levensecht mogelijke manier tot leven kunt wekken? Dan is een workshop improviseren misschien iets voor je. We laten hierbij het Levend Rollenspel met zijn wapens en panters even los; het doel is om jouw personages completer te maken, niet om je vechtstijl te verbeteren.

Arcana organiseert op verzoek een workshop voor jou, waarbij Eric Vinken of Jeroen Vos met jullie aan het werk gaan met de basis van improvisatie (zoals ook gebruikt bij theatersport of bijvoorbeeld de Lama's). Ook al zal er veel gelachten worden, het doel is hierbij niet om uitsluitend grappige scenes neer te zetten.  We willen je laten ontdekken hoe je op ideeen en gebeurtenissen kunt reageren en op die manier je personages meer 'vlees op de botten' te geven. Al ervaring met improvisatie? Dan leggen we de lat uiteraard hoger!

Improvisatieworkshops worden niet gepland op de agenda; zoek zes mensen bij elkaar, regel een locatie waar je voldoende ruimte hebt om te spelen en neem contact op met ons via het contactformulier.