Deelnemersdag / Pre-game workshop

Deelnemersdag

Voorafgaand aan Moresnet 1888 - 2 organiseren wij een deelnemersdag.

Details: op 29 september 20, in IJsselstein.

Deze dag is bedoeld om extra informatie te verstrekken over de setting en het spel. Daarnaast is het de perfecte mogelijkheid om ons als organisatie te bombarderen met vragen die je dan nog hebt en om nog even contact te hebben met je medespelers. Het is ook een moment waar je eventuele links met medespelers wat verder kan uitwerken of een aantal links bij kunt maken. En niet als minste, om alvast in de stemming te komen!

Pre-game workshop

Op de deelnemersdag en op de vrijdagavond, voorafgaand aan tijd-in zullen wij ook een pre-game workshop geven. Tijdens deze workshop zullen wij een aantal veiligheids -en consenttechnieken behandelen die wij in onze larp willen gebruiken (denk aan een stopwoord en de Okay Check-in). Door deze technieken aan te bieden willen wij faciliteren dat onze deelnemers op een veilige manier zo veel mogelijk uit het spel kunnen halen.
We verwachten dat iedere deelnemer in ieder geval een keer de workshop gevolgd heeft. Dit is omdat we willen dat iedereen de gebruikte veiligheids -en consenttechnieken begrijpt én op dezelfde manier interpreteert. Mocht je de workshop gevolgd hebben op de deelnemersdag, dan hoef je niet meer mee te doen met de pre-game workshop op de vrijdagavond, tenzij je dat wilt natuurlijk.
Details van de workshop zullen van tevoren aan alle bevestigde deelnemers gestuurd worden en wij als organisatie zijn altijd toegankelijk voor vragen.