Inschrijven voor Elerion

Elerion 56  vindt plaats op vrijdag 20 tot 22 september 2024.

Elerion - evenementen zijn toegankelijk voor deelnemers van 18 jaar of ouder en kosten € 110 voor spelers en € 72,50 voor figuranten. Hiervoor krijg je een spannend spel van vrijdag t/m zondagmiddag, 6 maaltijden en een slaapplaats met douchegelegenheid.

Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten van Arcana moet je lid zijn van de vereniging. Het lidmaatschap kost 18 euro per jaar. Als je lid bent ontvang je minimaal 3 keer per jaar het verenigingsblad de Foliant en binnenspelse kranten van de evenementen waaraan je deelneemt.

Betaling

Een inschrijving is pas geldig als het geld ontvangen is. De datum van inschrijving op mijn.arcana.nl geldt als datum van inschrijving, tenzij de betaling niet binnen de gestelde termijn binnen is gekomen. In dat geval geldt de datum van betaling. Bij annulering tussen vijf en drie weken voor aanvang wordt het deelnamegeld teruggestort minus € 12 voor gemaakte kosten. Bij annulering binnen drie weken voor de live vindt geen restitutie plaats, tenzij er sprake is van aantoonbare overmacht. Geld overmaken kan naar: IBAN: NL65 ABNA 0618 2892 24 t.n.v. Rollenspelvereniging Arcana. Vermeld duidelijk om welk evenement het gaat en voor wie de betaling is: de naam van degene die aan die live meedoet.

Klik hier  om je in te schrijven en te betalen.