Elerion – het bordspel

Al ruim drie jaar zijn Sander ten Napel en Renz Klerks druk bezig met ontwerp en playtesten van een heus bordspel gebaseerd op de spelwereld Elerion en de evenementen die binnen die wereld hebben plaatsgevonden.

Nu nadert de fase waarin het er op of er onder is; is productie, met behulp van voldoende financiers die bereid zijn een substantieel bedrag in de productie te steken in ruil voor een aantal spellen en voldoende bestellers mogelijk? Het spel zal verkocht worden via de site van Cradle of Games, te vinden via deze link : https://cradleofgames.com/elerion-het-bordspel/ .

Als het spel geproduceerd gaat worden, dan komen er hier, op de Arcana-website, aanvullende in het bordspel speelbare scenario’s te staan. Je krijgt dan ook de mogelijkheid zelf scenario’s in te sturen! De spelwereld-mensen van Elerion zullen die scenario's beoordelen op consistentie met de spelwereld en filteren op informatie die we liever binnen de Live-evenementen laten ontdekken.

Voor het zover is, moet het spel echter eerst geproduceerd kunnen worden. Dus: wil je financier worden of daar meer details over weten, neem dan vooral contact op met Sander via de pagina van Cradle of Games !

Als het spel te bestellen is, zal dat op deze pagina ook vermeld worden. Houdt daarvoor vooral de communicatie-kanalen van de vereniging in de gaten !