De Herberg

1herberg-p-3 De één: “Daar moeten we het nog eens over hebben.”

De ander: “Ja goed, maar wanneer?”

De één: “Eh, als ik tijd heb…”

Herken je jezelf in dit gesprek? Wij ook. Hoe vaak komt het wel niet voor dat de kans voor een goede discussie voorbij gaat, omdat jij of je gesprekspartner het te druk heeft met andere zaken, de dringender zijn. Dan is het tijd voor een avond in de herberg.

Voor wie is De Herberg?

Een avond in de herberg is toegankelijk voor alle leden van Arcana, die op de dag van het evenement minimaal 16 jaar oud zijn. Ben je een oude bekende bij Elerion en vind je het leuk om die eerder genoemde gesprekken nu eens te voeren? Start je een nieuw personage of ben je een Bron-speler die binnenkort naar Elerion doorstroomt, maar het fijn vindt om alvast wat contacten te leggen? Of ben je nieuwe aanwas en wil je eens zien waar je eigenlijk beland bent? De deuren van de herberg staan voor je open.

Wat is De Herberg niet?

Tijdens een avond in de herberg hoef je niet voor je leven te vrezen. Wapens en cherberg-p-2omponenten zijn namelijk niet in het spel. Er kan niemand ter plaatse vermoord worden en er kunnen geen nieuwe vaardigheden worden geleerd. Deelname aan De Herberg wordt niet meegerekend voor het aantal benodigde overleefde evenementen om in niveau te stijgen.

Wat is de Herberg dan wel?

De herberg is bedoeld voor al dat spel dat tijdens een meerdaags evenement vaak blijft liggen, simpelweg omdat er zo veel te doen is en te regelen valt, dat er weinig tijd en energie overblijft om eens lekker te gaan zitten met een lekker drankje. Om oude verhalen op te halen. Of om een stevige theologische discussie te voeren.

Let op

Bij de herberg hanteren we geen limieten op basisklassen, bij Elerion en de Bron wel. Wanneer je een nieuw personage begint bij De Herberg, is dit geen garantie dat je de gekozen basisklasse ook op het volgende Elerion- of Bron-evenement kunt spelen. Bij De Herberg kun je een bestaand spelerspersonage of een nieuw spelerspersonage spelen. Ben je meestal figurant bij Elerion of de Bron, maar wil je wel graag naar De Herberg, dan kun je voor de gelegenheid een (eenmalig of terugkerend) personage introduceren, conform de regels voor nieuwe personages in de Lex Arcanae. Het is niet mogelijk om een oud spelerspersonage terug te laten keren als je inmiddels een nieuw spelerspersonage speelt bij Elerion of De Bron.

Deelname

herberg-p-1Details over de volgende "Herbergen" vind je op de agenda. Inschrijven doe je via mijn.arcana.nl.

[contentblock id=2 img=gcb.png]

Er is meestal ruimte voor 30 tot 40 spelers. De kosten voor deelname bedragen meestal tussen € 25,- en € 35,- inclusief een maaltijd en tussendoortjes. De precieze details vind je in het inschrijfsystem

Gedurende de avond kunnen drankjes worden afgerekend met schrapkaarten.