Inschrijven

Belvedère wordt vanaf 2018 tweemaal per jaar georganiseerd en een eendaags evenement (op een zaterdag of zondag). Dit evenement is toegankelijk voor deelnemers van 18 jaar en ouder.

De deelnamekosten voor Belvedère II bedragen € 60,-. Hiervoor krijg je een spannend spel van 11.00 tot 21.00 uur (aankomst 10 uur, vertrek 22 uur) op een sfeervolle locatie, een professioneel gecaterde lunch en een uitgebreid dinerbuffet. Je hoeft geen bord, bestek etc. mee te nemen. Een 'tijd in' ogende kelk of glas is wel sfeervoller dan een modern stapelglas of fluitje, dus het is leuk als je die meebrengt.

Anders dan andere Arcana evenementen moet Belvedère vaak horecaprijzen voor de consumpties rekenen, omdat we de verhuurder/cateraar van de locaties meestal ook verplicht de bar beheert. Dat geldt ook voor Belvedère II

 

Aankomende Belvedere evenementen


17/11/2018 (10:00 am - 10:00 pm)


Belvedere IV - titel nog niet bekend wordt gespeeld op  

lokatie: zuid-oost brabant (meer details volgen)

Klik hier om je in te schrijven.

Betaling

Een inschrijving is pas geldig wanneer het deelnamegeld ontvangen is. De datum van inschrijving op mijn.arcana.nl bepaalt je plek op de deelnemerslijst, tenzij de betaling niet binnen is voor de gestelde termijn van twee na de datum van inschrijving. In dat geval geldt de datum van betaling. Bij annulering tussen vijf en drie weken voor aanvang wordt het deelnamegeld teruggestort, minus € 12 voor reeds gemaakte kosten. Bij annulering binnen drie weken voor het evenement vindt geen restitutie plaats, tenzij er sprake is van aantoonbare overmacht. Deelnamegeld overmaken kan naar: IBAN: NL65 ABNA 0618 2892 24 en BIC: ABNANL2A t.n.v. Rollenspelvereniging Arcana. Vermeld duidelijk om welk evenement het gaat en voor wie de betaling is: de naam van degene die aan het evenement meedoet.