Inschrijven

Belvedère wordt tweemaal per jaar georganiseerd. Het is een eendaags evenement (meestal op een zaterdag). Dit evenement is toegankelijk voor deelnemers van 18 jaar en ouder.

Inschrijven kan via mijn.arcana.nl. Heb je nog geen account? Dan kun je dat daar ook aanmaken.

Bij Belvedère betaal je horecaprijzen voor de consumpties, omdat we de verhuurder/cateraar van de locaties meestal ook verplicht de bar beheert.

Belvedère VI  is een eendaags evenement. De deelnamekosten bedragen € 65. Hiervoor krijg je een spannend spel van 11.00 tot 21.00 uur, een professioneel gecaterde lunch en een uitgeserveerd driegangendiner. Je hoeft geen bord, bestek etc. mee te nemen. Een 'tijd in' ogende kelk of glas is wel sfeervoller dan een modern stapelglas of fluitje.

Aankomende Belvedere evenementen

Belvedere VIII

26 november 2022

Inschrijving: Nog gesloten (direct inschrijven)

Aanvang: 10:00, Einde: 22:00
Lokatie: .
Adres: ,  , 
Link naar Google Maps.

Belvedère VIII is een ééndaags 18+ rollenspel evenement.

Belvedère speelt aan het hof van de jonge Lodewijk XIII. De wereld van Belvedère lijkt veel op die van de boeken van Dumas (3 Musketiers), met eervolle helden en vlijmscherpe intriganten. Maar ook: briljante wetenschappers, opwindmechanismen en klok- en raderwerken. 

Onze spelers bevinden zich aan dit hof vol intrige, mysterie en gevaar. Kunnen zij met een geladen pistool, een geslepen zwaard, een scherpe geest en een nog scherpere tong, van Frankrijk de grootmacht maken die het dient te zijn?


Betaling

Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten van Arcana moet je lid zijn van de vereniging. Het lidmaatschap kost 16 euro per jaar. Als je lid bent ontvang je minimaal 3 keer per jaar het verenigingsblad de Foliant en binnenspelse kranten van de evenementen waaraan je deelneemt.

Betaling
Een inschrijving is pas geldig als het geld ontvangen is. De datum van inschrijving op mijn.arcana.nl geldt als datum van inschrijving, tenzij de betaling niet binnen de gestelde termijn binnen is gekomen. In dat geval geldt de datum van betaling. Bij annulering tussen vijf en drie weken voor aanvang wordt het deelnamegeld teruggestort minus € 12 voor gemaakte kosten. Bij annulering binnen drie weken voor de live vindt geen restitutie plaats, tenzij er sprake is van aantoonbare overmacht. Geld overmaken kan naar: IBAN: NL65 ABNA 0618 2892 24 t.n.v. Rollenspelvereniging Arcana. Vermeld duidelijk om welk evenement het gaat en voor wie de betaling is: de naam van degene die aan die live meedoet.