Moresnet 1888 1,5: “Zonsopgang”

Datum
Van 13 april tot 14 april 2019

Inschrijving: Open (direct inschrijven)

Locatie
Hoevenseweg 5,  4157JB Enspijk, Nederland


Link naar Google Maps.


Moresnet, 4 november 1888

Het is een koude wolkeloze avond als een gemêleerd gezelschap te voet onderweg is naar “Den Ouden Schuur”. Vroeger was dit gebouw, dat in de buurt van Kelmis ligt, in gebruik als boerenschuur, maar nadat ook de laatste boer vertrok, wordt het geregeld afgehuurd door inwoners van Kelmis voor bijzondere gelegenheden. Er klinkt geroezemoes en hier en daar nerveus gelach terwijl de genodigden de reden van de uitnodiging onderling bespreken. Nog even en ze zijn er…

Dit tussentijdse evenement is bedoeld voor deelnemers van Moresnet 1 en deelnemers die ingeschreven zijn voor Moresnet 2. Het betreft geen losstaand evenement of eenmalig evenement, maar het is een gelegenheid voor deelnemers om hun personage (beter) met elkaar kennis te laten maken, uitgebreidere gesprekken te voeren of als je jouw rollenspel wilt verdiepen. Het heeft dus weinig zin om deze avond te gebruiken om een keertje te kijken of Moresnet 1888 iets voor jou is.

Belangrijk om te weten is dat we geen uitgebreide plotlijnen faciliteren (die bewaren we voor oktober), wel dat we speciaal voor deze avond iets bedacht hebben. Deelnemers die er niet bij kunnen zijn (maar wel meedoen met het tweede evenement) worden tijdig gebriefd door de organisatie zodat je niet met een achterstand begint.

Let op: er wordt geen volledige maaltijd geserveerd en er is ook geen mogelijkheid tot overnachten op de locatie.
Ook deze keer is de volgorde van inschrijven bepalend, niet de datum waarop jouw betaling is ontvangen en we raden je aan om niet te lang te wachten met inschrijven, want er is beperkt ruimte.

De binnenspelse uitnodiging die jouw personage heeft ontvangen voor deze avond, ontvang je vlak voor de baravond via de mail. Voor vragen en/of opmerkingen kun je ons altijd mailen via kerngroep_moresnet1888@arcana.nl.