ALV 2020

Datum
30 december 2020

Inschrijving: Niet van toepassing (direct inschrijven)


Zoals ieder jaar publiceren wij de stukken voor de Algemene Ledenvergadering vooraf op de website.
Dit jaar loopt ook in dit geval anders dan gepland. In het voorjaar hadden we nog de hoop dit najaar de ALV te kunnen houden, maar in de huidige situatie zien we geen mogelijkheid deze op korte termijn te houden en de boeken formeel te sluiten.
Inmiddels is bekend dat alle evenementen voor de rest van 2020 zijn geannuleerd. De begroting die voor 2020 is opgesteld is al enkele maanden niet meer relevant. Eerder schreven we een financiële update. Deze staat hieronder. Nu publiceren we de huidige stand van de financiën. 
We willen alle leden uitnodigen deze documenten door te nemen.
Eventuele vragen kunnen per mail gesteld worden via bestuur@arcana.nl

Eerdere financiele update


Beste leden,

We hebben velen van jullie al een tijd niet gezien doordat veel van onze evenementen niet door gaan dit jaar. Wij als bestuur vinden het erg jammer dat LARP, zoals we dit graag deden, nu niet mogelijk is.Via deze weg willen we jullie informeren over de financiële status van de vereniging in deze tijd en wat de impact is van de annulering van veel van onze voor dit jaar geplande evenementen. We kunnen je alvast verklappen dat de financiële situatie goed is en we als vereniging niet in de financiële problemen zitten. In de bijlage vinden jullie een verslag wat je meeneemt in de impact van Corona op Arcana. Mocht je vragen hebben, mail ons gerust, zodat onze penningmeester die kan beantwoorden.

Daarnaast hebben we tot op heden nog geen ALV gehouden. Of dat dit jaar nog gaat lukken is de vraag, gezien de besmettingen weer gestaag toenemen. We zullen binnenkort de documenten van de ALV (verslag secretaris en de boeken van 2019) in ieder geval beschikbaar stellen ter inzage. 

Mocht je vragen hebben, ideeën, of zorgen: aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Voor nu wensen we jullie allen een goede gezondheid toe en hopelijk snel weer tot ziens op evenementen zoals jullie die van ons gewend zijn; we houden jullie op de hoogte!

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur
Bianca, Jilles, Johan, Moniek en Ruben