Blog

Documenten voor de ALV beschikbaar

Kijk hier voor de jaarverslagen en begroting.

Inschrijving Elerion 49 geopend…

--- vanaf 20:00. Heb je nu nog net tijd genoeg om je in te schrijven voor de volgende Herberg!

Getagd met , , ,

Inschrijvingen Herberg geopend

Schrijf je nu in voor de volgende Herberg!

ALV 19 april

Komt allen naar de ALV, op 19 april. De agenda is al bekend, bijkomende stukken volgen nog. Alle details hier.

Agenda

Nieuwe Wilde Post

Uw webmaster heeft de nieuwe Wilde Post ontvangen. Nu voor een ieder beschikbaar!

Noodnummer voor Elerion

Het noodnummer voor de komende Elerion Live is zoals gebruikelijk

+31 (0)6-40250901

Vanaf 21 maart 18:00 uur 's avonds tot het einde van de Live is de kerngroep op dit nummer bereikbaar

Deadline Binnenspelse Post Elerion : 15 maart

Elerion 48 nadert met rasse schreden ! Was je nog van plan om een binnenspelse brief te schrijven, maar was het er nog niet van gekomen ? Wacht dan niet te lang en klim in je pen, want na vrijdag 15 maart hebben we geen tijd meer om er iets mee te doen vanuit de organisatie. 

Wellicht ten overvloede : brieven sturen tussen de Lives kost geen binnenspels geld (zolang je geen tien brieven schrijft 😉 ), en het Eleriaanse Postbestellersgilde staat bekend om hun stiptheid, discretie en vrijwel 100% bezorgingsgarantie, dus ook "delicate" post is bij hen in goede handen.

Getagd met , ,

Deelnemersdag De Bron 13: 7 april!

RSV Arcana [logo]
RSV Arcana [logo]
RSV Arcana

Hier vindt u alle details.

Zombielarp: 18 uur persbericht #8

Controlepunten overweldigend succes

Staatsbureau voor de communicatie, 1 maart 2019

De dertien controlepunten (of checkpoints), die onze overheid heeft gemaakt aan de randen van het door het Westnijl virus getroffen provincies, zijn een overweldigend succes.

Reeds honderden mensen hebben via de controlepunten hun weg naar veiligheid uit het gebied gevonden. En dankzij de medische tests die we op elke vluchteling uitvoeren, kunnen we garanderen, dat geen enkele van de doorgelaten personen het virus bij zich draagt.

Omdat de wachttijden bij het cordon kunnen oplopen, hebben onze vrouwen en mannen van Defensie in allerijl diverse grote kampementen opgericht, waar men kan wachten tot men aan de beurt is om doorgelaten te worden. Tienduizenden mensen hebben inmiddels hun weg gevonden naar deze opvangplekken.

De kampementen worden beveiligd met grote hekwerken, ijzerdraad en door de soldaten zelf.
Alles om verdere besmetting te voorkomen, en de gezonden te beschermen.

Het staatsbureau kondigt ook aan de succesvolle campagne “deinfectiedebaas” te verhevigen en pamfletten, posters en nieuwsberichten (zoals deze) per vliegtuig te verspreiden.

In verband met het stilleggen van het mobiele-, radio-, tv- en internetverkeer, is dat op dit moment de enige manier om betrouwbaar informatie in omloop te brengen.

En dan nog wat opbeurend nieuws: Premier Rutte en Vice-premier Ollongron zullen vanavond nog bezoek brengen aan diverse kampen in het gebied.

deinfectiedebaas.nl


Zombielarp: 18 uur persbericht #7

Staatsbureau voor de communicatie start strijd tegen nepnieuws

Staatsbureau voor de communicatie, 28 februari 2019

Het staatsbureau voor de communicatie start vandaag een algemene bewustwordingscampagne in de strijd tegen desinformatie en nepnieuws. Die campagne loopt in ieder geval door tot eind maart, zo maakt minister Kajsa Ollongren van Het Ministerie van ”Binnenlandse Zaken & Propaganda” vanochtend bekend.

“Russische internet trollen hebben onze informatiestromen gekaapt en zijn bezig met een desinformatie campagne. Zij misbruiken de huidige paniek in ons land om hun eigen nare doelen te bereiken. Met de campagne willen wij de burger meer bewust maken van het fenomeen van desinformatie en de eigen verantwoordelijkheid in het herkennen daarvan.”, aldus de daadkrachtige minister.

Ollongren kondigt ook een onderzoek aan naar de herkomst van de zogenaamde “troll” berichten en de makers van de desinformatie rondom de ziekte die ons land zo in haar greep heeft. Het onderzoek begint vandaag en spitst zich toe op een analyse van de herkomst van de onware geruchten en de manier waarop berichten worden uitgewisseld tussen media, politici en burgers.

Desgevraagd verklaart onze dappere minister: ”De bescherming van de vrijheid van meningsuiting en onafhankelijke journalistiek staan hierbij voorop. We zullen slechts tijdelijk alle informatiestromen in ons land stilleggen.
Nadat we de nepnieuws-situatie hebben geëlimineerd, zal elke journalist in het land weer in complete vrijheid het nieuws mogen verkondigen. ”

De campagne zal zich vooral richten op de volgende geruchten:

De ziekte is het gevolg van experimenten die het leger heeft gedaan
Dat is natuurlijk een angstverhaal, bedoeld om de Nederlandse bevolking tegen onze soldaten op te jutten. Er is geen enkel bewijs dat ons leger, of een specialistisch onderdeel daarvan, dergelijke experimenten zou hebben gedaan.

Vicepremier Hugo de Jonge en Vicepremier Carola Schouten hebben afstand genomen van het vicepremierschap
Dat is helaas correct, en is dus geen gerucht. Beiden hebben aangegeven niet in staat te zijn om om te gaan met de uitdagingen waar ons land op dit moment mee kampt. Er wordt vervanging voor hen gezocht.

De besmetting is georchestreerd door de Belgische overheid
Dit is simpelweg niet mogelijk, omdat onze zuiderburen simpelweg nog niet zo ver zijn met hun biologische programma. Nadat deze crisis is bezworen kun u dus weer met een gerust hart naar België.

Het virus is geen Westnijlvirus, maar een zombie-achtig virus
Compleet ongeloofwaardig idee dat spreekt voor zich, het lijkt erop dat de troll achter dit verhaal net iets teveel tv heeft gekeken. Wederom is er zeker geen enkel bewijs dat elementen in onze regering de onverslaanbare soldaat zouden willen creëren.
Het virus dat ons land heeft getroffen is een zeldzame variant van het Westnijlvirus, en dat is al erg genoeg, zonder dat we daar nog extra zaken omheen hoeven te verzinnen.

Top