Blog

Kaart Elerion weer klikbaar

hmmmm uw webmaster heeft een steekje laten vallen… maar de kaart van Elerion is weer klikbaar. Aan de kaart van de Wilde landen wordt gewerkt maar daar moet iets meer aan gebeuren. zo moet een nieuwe cartograaf worden ingevlogen via albatros. Daarvoor graag nog even uw geduld.

Promo-filmpje De Bron

Johan Wouters heeft een prachtig filmpje gemaakt om te laten zien hoe leuk en spannend De Bron is. Je vindt het filmpje op Facebook en uw webmaster wilde het u niet onthouden.

Getagd met , , , , , ,

Foto’s, foto’s, foto’s

Uw webmeester was nauwelijks thuis vanuit Waaigat of het lawaai in de duiventil was niet te houden. 197 duiven later staan de afbeeldingen hier, zowel de actiefoto’s als de portretgalerie.  

Inschrijving Elerion opent om 20:00 vanavond

Iedereen er al klaar voor? Om 20:00 openen de digitale deuren voor de inschrijving van Elerion 47.

Noodnummer Elerion 46

Vanaf donderdagavond 22 maart tot zondagavond  25 maart is de organisatie 24 uur per dag bereikbaar op het noodnummer: 06-40250901.

Getagd met , ,

Nieuwe Wilde Post – het laatste nieuws

Geen postduif maar een posthavik dit keer, om, vlak voor het afreizen van een grote groep avonturiers, een ieder op de hoogte te brengen van het laatste nieuws. Het gaf wat onrust in de duiventil maar uw webmaster verzekert u dat de rust is weergekeerd. Veel leesplezier!

Deelnemersdag “de Bron” op 22 april

RSV Arcana [logo]

Een beetje later dan gebruikelijk maar niet minder nuttig: de deelnemersdag voor “De Bron”. Kom jij ook?

PS ken je nog iemand die wil komen spelen? Zou leuk zijn, er is nog voldoende ruimte voor meer spelers! 

Hoe laat ben JIJ op de lokatie?

Een vraag van de kerngroep Elerion


Lieve figuranten (en spelers die willen mee helpen opbouwen), we willen graag even een vraag stellen: Hoe laat jullie denken jullie vrijdag 23 maart 2018 aan te komen? 

Mail naam en tijdstip naar: kerngroep_elerion@arcana.nl, dan zorgen we voor een hartelijk welkom. Fijne en zonnige dag en tot over een aantal weken!

Getagd met , , , ,

1 duif, meerdere bestemmingen

Uw webmaster heeft een Schroedinger-duif losgelaten. Niet zomaar een duif, met een bestemming, maar 1 duif met tegelijkertijd 3 bestemmingen. Zoals altijd bij quantum-dingen: het resultaat is vooraf niet voorspelbaar. De vraag is nu dus: op welke plekken wordt een leesbaar bericht gevonden? www.arcana.nl/blog, facebook.com/rsvarcana en/of instagram.com/rsvarcana? Of werd de duif opgegeten door Schroedinger’s kat?

 

 

Getagd met , , ,

Nieuwe duif in de til, en ze heet “Instagram”

Uw webmaster heeft er weer een route bij gekregen.

Vanaf heden zal Arcana, overlappend met de site en Facebook, ook aanwezig zijn op Instagram: https://www.instagram.com/rsvarcana/

Top
%d bloggers liken dit: