Blog

Belangrijk bericht voor De Bron 

Het aantal spelersinschrijvingen trekt nog niet echt aan, en we hebben nog flink wat spelers nodig! Naast digitaal willen we ook in den lande aandacht op het evenement vestigen, en daarbij hebben we de hulp van onze leden nodig! Schieten je geschikte plaatsen te binnen waar onderstaande flyer opgehangen zouden kunnen worden, en zou je dat voor ons willen doen? Laat het dan weten via kerngroep_bron@arcana.nl, en we zorgen dat er een aantal flyers per post jouw kant op komen!
Digitaal verspreiden mag uiteraard ook!
#LARP #fanstasy #roleplaying #rollenspel #fantasy #larping #middeleeuwen #helden #verhalen

Een nieuwe kaart?

Uw webmaster vreest voor de rest van de kaart want er verschenen maar een paar stukjes in de duiventil… Mogelijk volgt er nog een complete versie maar voor het geval dat niet zo mag zijn: bij deze de huidige beschikbare stukjes, van de hand van Elegast‘s Sander ten Napel.

Detail Heemerhaven


De kranen en tandwielen der wederopbouw hijsen en draaien in het bezige Heemerhaven.

Vinia

De wijnvelden van Vinia en Paling worden voortdurend bedreigt maar ook vruchtbaar gemaakt door vulkanen. De handel met Pelinor floreert en ridders ten zuiden van de bergen weten hem goed te raken!

Voorheen Geelvoorde

Niet velen herinneren zich het vriendelijke dorpje Geelvoorde, waar zich na de grote veldslag tussen de Alven en de Runemeesters nu nog slechts treurige moerassen van horizon tot horizon uitstrekken.

Inschrijvingen voor Moresnet 1888 geopend

Schrijf je snel in, want het gaat hard. De postduiven vliegen af en aan! Meer over Moresnet 1888.

Elerion zoekt een barman (en figuranten)

Elerion 46 – “Onderstroom” is niet ver meer weg, maar toch ben je nog niet te laat om je op te geven voor een geweldig weekend met de rol die je altijd hebt willen spelen. 

We zoeken nog een enthousiasteling om één van de lokale bars uit te baten en er is zeker nog plek voor figuranten. Schrijf je in en laat ons weten wat je graag speelt !

Wil je als barman of -vrouw komen? Mail dan naar kerngroep_elerion@arcana.nl.

Titel Elerion 46

De titel is bekend: “Onderstroom”

Elerion figurantendag: 4 maart!

Een europese zwaluw kwam binnen met een kort berichtje: figurantendag Elerion, 4 maart, gebruikelijke plek en tijden. Meer details? Hier.

Moresnet 1888 – de informatiepagina’s

Uw webmaster heeft het nieuwste Arcana-evenement toegevoegd aan de website. Kijkt u even hier?

Portretten klaar!

Menig deelnemer werd geportretteerd. De postduiven vlogen af en aan en de verzameling is nu compleet. Kijkt u hier?

De nieuwe Heraut is verkrijgbaar

Uw webmeester ontving het net-gedrukte exemplaar, nog nat,vers van de drukpers. Ook voor u is de laatste editie van de Pelinorese Heraut verkrijgbaar, en wel hier.

ALV-documenten beschikbaar

Hier vind je alle documenten die van belang zijn voor de ALV, inclusief jaarverslagen en financiële stukken.

Top