Blog

De kaart van de Wilde Landen

Uw webmaster is met extra hulptroepen bezig  om de nieuwe kaart van  de Wilde Landen met alle beschikbare geografische details van het gebied aan te vullen. De oude kaart was hierbij helaas niet meer beschikbaar. Vanaf heden vind je de oude kaarten en een link naar de nieuwe kaart (onder bewerking) op de Geografie-pagina.

Getagd met

Noodnummer Belvedere

vandaag is de organisatie van Belvedere bereikbaar op het noodnummer: 06-40250901.

RSV Arcana en de AVG

Net al een bericht over onze foto's, nu een belangrijk bericht over JOUW gegevens. Hoe gaan WIJ daar mee om? Je leest het hier. Het advies van uw webmaster: lees het zeker een keertje door!

Foto’s achter slot en grendel: AVG…

Zoals een ieder waarschijnlijk wel bekend, veranderd er nogal wat in privacy-land. Een van de gevolgen is dat RSV Arcana nadrukkelijk moest nadenken over de foto's die wij hebben van onze leden. Die mogen niet meer publiekelijk beschikbaar zijn tenzij met uitdrukkelijke toestemming. 

Daarom zijn per heden alle foto's verdwenen. VERDWENEN?? Nee, niet echt! Maar ze staan wel achter een inlog. En laat dat nu net je inlog via mijn.arcana.nl zijn!

Op https://www.arcana.nl/alleen-voor-leden/ zie je nu een link. En na inloggen op mijn.arcana.nl zie je rechtsboven de route naar de foto's.

Nieuwe duif: deze maakt nogal herrie…

Geen idee of uw webmaster er blij van gaat worden maar er is een hoop meer getwitter in de duivetil... Kijk maar op www.twitter.com/RSV_arcana

 

Meer foto’s vanaf De Bron 12.

Kevin stuurde ons zijn foto's ook nog op. Kijk snel hier.

Getagd met , , , , ,

Testpagina voor nieuwe kaart

Uw webmaster is bezig met de prachtige nieuwe kaart dia we via Sander ten Napel van Elegast Werkplaats mochten ontvangen. 

Er zijn meerdere aanklikbare elementen op de kaart, probeer het vooral eens uit. De vraag van uw webmaster, ook al is het werk nog lang niet gedaan: werkt dit op de gangbare schermen? Opmerkingen? Alle reacties zijn welkom onder het facebookbericht hierover

 

Getagd met

Inschrijving voor Herberg 11 geopend

Je vindt alle informatie hier.

Getagd met , , , , , ,

Zwaar beladen postduif: alle foto’s van De Bron

Vertraagd, zwaar uitgeput en overbelast... maar de postduif is toch geland in de til. Na eerst nog  enkele dagen uitrusten kon uw webmaster eindelijk de koker van de duivenrug loskrijgen. De foto's zijn vanaf NU te zien!

Getagd met , , , , , ,

Noodnummer de Bron

Vanaf vrijdag 4 mei 10:00 tot zondag 6 mei 17:00 is de organisatie 24 uur per dag bereikbaar op het noodnummer: 06-40250901.

Top