Agenda

Over inschrijven

Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten van Arcana moet je lid zijn van de vereniging. Het lidmaatschap kost 18 euro per jaar. Als je lid bent ontvang je minimaal 3 keer per jaar het verenigingsblad de Foliant en binnenspelse kranten van de evenementen waaraan je deelneemt.

Betaling

Een inschrijving is pas geldig als het geld ontvangen is. De datum van inschrijving op mijn.arcana.nl geldt als datum van inschrijving, tenzij de betaling niet binnen de gestelde termijn binnen is gekomen. In dat geval geldt de datum van betaling. Bij annulering tussen vijf en drie weken voor aanvang wordt het deelnamegeld teruggestort minus € 12 voor gemaakte kosten. Bij annulering binnen drie weken voor de live vindt geen restitutie plaats, tenzij er sprake is van aantoonbare overmacht. Geld overmaken kan naar: IBAN: NL65 ABNA 0618 2892 24 t.n.v. Rollenspelvereniging Arcana. Vermeld duidelijk om welk evenement het gaat en voor wie de betaling is: de naam van degene die aan die live meedoet.

Als je nog geen lid bent maar wel mee wil doen aan een evenement dan kun je bij de inschrijving voor dat evenement aangeven dat je ook meteen lid wilt worden. Je hoeft dat dan dus niet apart te doen! Je kunt ook alleen lid worden van de vereniging zonder deelname aan een evenement.

Om lid te worden of je in te schrijven kun je jezelf registreren op mijn.arcana.nl. Per e-mail ontvang je direct de informatie voor nieuwe leden. Daarna kun je je daar inschrijven voor één van onze evenementen. Bij het inschrijven wordt dan automatisch ook het verschuldigde lidmaatschapsgeld in rekening gebracht.


Agenda

Bron 16

Van 19 april tot 21 april 2024

Inschrijving: Open (direct inschrijven)

Aanvang: 17:00, Einde: 14:00
Lokatie: Kamphuys Ahoy.
Adres: Pannenhuisstraat 12, 4911BS Den Hout, Nederland

Link naar Google Maps.

Een spannend rollenspel-weekeinde bij Fort Griffioen in het keizerrijk Elerion voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar.

Alle informatie vind je hier: https://www.arcana.nl/evenementen/bron/

Belvedere 11

25 mei 2024

Inschrijving: Nog gesloten (direct inschrijven)

Aanvang: 10:00, Einde: 22:00
Lokatie: Archeon (Romeinse herberg).
Adres: Archeonlaan 1,  Alphen a/d Rijn, Nederland

Link naar Google Maps.

Belvedère XI is een ééndaags 18+ rollenspel evenement.

Belvedère speelt aan het hof van de jonge Lodewijk XIII. De wereld van Belvedère lijkt veel op die van de boeken van Dumas (3 Musketiers), met eervolle helden en vlijmscherpe intriganten. Maar ook: briljante wetenschappers, opwindmechanismen en klok- en raderwerken. 

Onze spelers bevinden zich aan dit hof vol intrige, mysterie en gevaar. Kunnen zij met een geladen pistool, een geslepen zwaard, een scherpe geest en een nog scherpere tong, van Frankrijk de grootmacht maken die het dient te zijn?

Herberg 20

29 juni 2024

Inschrijving: Open (direct inschrijven)

Lokatie: Scouting labelterrein “Achter ‘t Heezerenbosch”.
Adres: Heezerenbosch 30, 5591 TA Heeze, Nederland

Link naar Google Maps.

De Herberg is een evenement voor iedereen vanaf 16 jaar en speelt zicht af in de wereld van Elerion en de Bron, de ideale plaats voor binnenspelse discussies over geloven, magie, politiek en andere zaken. Een plaats waar nieuwe spelers de wereld kunnen leren kennen, en bestaande spelers de discussie kunnen voeren waar ze normaal nooit aan toe komen. En dat alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Elerion 56

Van 20 september tot 22 september 2024

Inschrijving: Nog gesloten (direct inschrijven)

Lokatie: Hoffbauer, Zutendaal, Belgie.
Adres: Trichterweg 33, 3690  Zutendaal, België

Link naar Google Maps.

Details volgen nog