Deelnemers ‘de Bron’ gezocht!

Op 19, 20 en 21 april dit jaar organiseert Arcana weer het jongerenevenement De Bron. We zijn nog op zoek naar een flink aantal spelers en willen graag een beroep op jullie doen.

Zijn er mensen in je omgeving die nog niet ingeschreven zijn of het evenement nog niet kennen? Spoor hen dan aan om zich in te schrijven! Wil je helpen om dit evenement meer onder de aandacht te brengen? Wellicht is er nog een neefje of nichtje dat binnenkort jarig is, het evenement is natuurlijk ook een super leuk cadeau. Het delen van onze social media posts helpt ook. Tenslotte is er ook fysiek promotiemateriaal beschikbaar. Als je posters of flyers wilt ontvangen, stuur dan een mailtje naar promotie_bron@arcana.nl. Flyers en posters zijn ook te vinden op de website, zodat je ze zelf kunt downloaden.

Als we 18 maart voldoende inschrijvingen te hebben, dan gaat het evenement door!

Alvast bedankt voor alle hulp!