Borrelen (2e editie): het is weer zover!

3 juli van 12:00 tot ??:??

Wat is het :
Een informele, vrijblijvende mogelijkheid om (oud-)leden van Arcana weer te zien, bij te kletsen, een drankje en/of een hapje te doen. 

Inschrijven / reserveren niet nodig, er is plek genoeg.

Voor wie is het :

(oud-)leden van Arcana, familie en andere belangstellenden. Iedereen is welkom !

Faciliteiten :

De Houthallen zijn een tijdelijke horeca-locatie op het fabrieksterrein van het ter ziele gegane bedrijf Galvanitas in Oosterhout. Er is een buitenstrandje en een ruime binnenruimte. Er zijn geen gereserveerde plekken, dus je kunt zelf weten waar je gaat zitten, of natuurlijk bij bekenden aanschuiven.

Het concept van De Houthallen is self service; je kan zelf wat te drinken tappen waarbij je contactloos betaalt (normale horeca-prijzen).
Het is ook mogelijk om iets te eten te bestellen middels QR codes (broodjes en snacks, ijs etc.).Via de website is het mogelijk om te reserveren voor onder andere een barbecue. Wil je hier met een aantal mensen gebruik van maken kun je dit zelf regelen met de locatie - als vereniging organiseren wij dit niet. In de nabije omgeving zitten ook enkele restaurants.

Locatie :

Het officiële adres van De Houthallen is Wilhelminakanaal-Zuid 104, maar het makkelijkst is om als adres de Eikdijk aan te houden. Ongeveer halverwege de straat bevindt zich de inrit naar De Houthallen, het atelier van kunstenaar Geert Kollau en de brouwerij Bourgogne Kruis. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Op loopafstand bevinden zich een tweetal bushaltes, aan de Burgemeester Holtroplaan en aan de Beneluxweg. Van daaruit is het een kleine vijf minuten lopen naar De Houthallen.

Voor een sfeerimpressie kan je kijken op www.dehouthallen.nl