In memoriam

Onlangs is, veel te vroeg en veel te jong, een van onze leden overleden.
Carry Oomis was een geliefd en actief lid van Arcana. Ze zette op veel van onze evenementen allerlei kleurrijke personages neer. Haar spel bracht leven in de brouwerij, verbond mensen en gaf verhalen onverwachte wendingen. Haar personages traden niet vaak op de voorgrond, maar waren altijd op de achtergrond oplettend aanwezig. Vaak boden ze hulp, ondersteuning, medeleven en advies. In dat opzicht leken ze erg op hoe wij Carry zelf kenden: sympathiek, meelevend, bruisend en vol van ideeën.

Namens heel Arcana, uit de grond van ons hart:
We zullen je missen, Carry.
Bedankt dat we al die jaren van jou en jouw spel hebben mogen genieten.

Hans en Jona, en anderen die Carry lief hadden, het verlies is groot en het afscheid moet mooi, maar zwaar geweest zijn.
We vertrouwen erop dat de herinneringen aan jullie lieve, mooie, Carry veel warmte en troost brengen. We denken aan jullie.

carry