Inschrijvingen Herberg 15

Inschrijvingen Herberg 15

Herberg 15 inschrijvingen zijn nu geopend maar dit betekent niet gegarandeerd dat het door zal gaan. Om definitief te weten of het doorgaat hangt af van twee zaken: overleg van de kerngroep en de persconferentie in de dagen voor het evenement. De kerngroep zal zondag  (30/01/2022) een overleg hebben over onder welke voorwaarden het evenement kan doorgaan of niet. Zondag zullen we dit ook delen via de website en Facebook. De persconferentie zal uitsluiting geven over de regels die voor dat weekend zal gelden. Die regels zullen wij als kerngroep gebruiken om te toetsen over het wel of niet doorgaan.

Waarom dan wel de inschrijving openen? Gewoon omdat nu het laatste moment is dat het nog kan met alles wat nog geregeld moet worden. Het zou namelijk jammer zijn als achteraf blijkt dat het wel had gekund volgens de kerngroep en we het hadden afgeblazen. De kans dat het doorgaat is niet groot maar is ook niet nul.