Playtesten Elerion bordspel

Playtesten Elerion bordspel

Sander en Renz vragen jullie om je in te schrijven op een van de volgende data en ook gelijk aan te geven waar je graag zou willen spelen . Bij sommige data hebben we al een locatie neergezet . Er kan ook gespeeld worden bij Sander of Renz thuis rondom Leiden. Maar we komen ook graag langs bij jullie thuis om te spelen thuis, mits dit op verantwoorde wijze kan. En als je heel ruim woont en van bezoek houd kunnen we zelfs 2 tafels vullen. We hebben al locaties bij Dordrecht en in Delft op het oog. En we hopen in Rotterdam, Wageningen en Haarlem terecht te kunnen. Geef je voorkeur aan en nodig vrienden/ kennissen uit om ook te komen .
Hieronder de voorlopige data. De tijden zijn in nader overleg:

Wo  9   juni avond 
Wo 16  juni avond
Zat 12 juni overdag Oosterhout
Zat 19 juni Klusgroep Elerion besloten groep
Wo  23 juni avond
Zat  26 juni overdag en of avond     
Zon 27 juni overdag     
Za   4  juli overdag    
Wo  21 juli overdag of avond

Doorgeven van data en voorkeuren naar :
renz@cradleofgames.com