Een oproep van de kerngroep Elerion: waar kom jij vandaan?

Waar kom jij vandaan?

Op weg naar Elerion 50 houdt de kerngroep onze spelwereld graag levend en we nodigen jullie uit daar aan bij te dragen! Onze Elerion Wiki is een verzamelplek voor alle binnenspelse informatie die algemeen bekend is of kan zijn bij inwoners van het keizerrijk. Je bent van harte welkom hier een bijdrage aan te leveren.

Meer specifiek willen we alle spelers bij Elerion uitdagen om een bijdrage aan de wiki te leveren over de plek waar je personage vandaan komt: vertel ons over dat kleine dorpje waar je geboren bent. Ben je tijdens het spel onverwacht/onverhoopt/onverhoeds van adel geworden? Dan horen we graag over jouw landgoed. Op welke plek rust je personage uit tussen alle avonturen? Schrijf het op!

Hoe werkt het:

  • Creëer een pagina op de wiki (zie de wiki zelf voor instructies) en schrijf een tekst over je dorp/landgoed/streek of welk onderwerp dan ook binnen de wereld van Elerion.
  • Plaats je tekst op de "nog niet vrijgegeven pagina's".
  • Na redactie door de kerngroep (om te checken of de info klopt en past binnen de spelwereld) wordt de tekst geplaatst op de wiki!

We wensen jullie veel schrijfplezier toe!
De Kerngroep Elerion