Doneer een Elerion bordspel!

Doneer een Elerion bordspel!

De bestellingen voor het Elerion-borspel lopen aardig, maar er zijn nog wel wat bestellingen nodig om het minimale aantal te halen. Er zijn wat vragen omtrent het bestellen van een (extra) spel voor iemand die je kent, of die je juist niet kent. De strekking is: niet iedereen heeft het even breed, maar het zou heel zonde zijn als er mensen met liefde voor Elerion en plezier in bordspellen buiten de boot vallen. Anderen hebben (juist in deze rare tijd) wat over om wat positiefs mee te doen en willen graag een spel aan een ander doneren, maar zouden zo 1-2-3 niet weten wie daar mee geholpen zou zijn.

Als jij een spel (en/of boek) wil kopen voor iemand anders, dan kan dat gewoon via de bestelpagina van Cradle of Games.

1) Doneer een spel aan iemand die je kent: Bestel op via de site van Cradle of Games (cradleofgames.com) een spel en geef in het opmerkingen-veld aan voor wie het bestemd is. Als je die persoon het spel thuis wil laten ontvangen geef je, naast naam, ook diens adres op, èn vink je ‘porto’ aan bij je bestelling … Laat dat ook weten aan Esther via: esther.kgelerion@gmail.com
Zij houdt bij wie er allemaal een spel cadeau krijgen.

2) Doneer een spel aan iemand die je niet kent: Zo doneer het spel aan iemand die via Arcana heeft aangegeven wel een spel te willen maar daar niet voldoende middelen voor ter beschikking heeft. Bestel een spel (zonder porto), en zet in het opmerkingen-veld dat het een ‘donatie-spel’ betreft. Laat dat ook weten aan Esther via: esther.kgelerion@gmail.com, zij zorgt dan samen met Arcana dat het spel bij een blije ontvanger terecht komt.

NB als je een spel wilt doneren én tegelijk voor jezelf een bestelling doet, zet dat er dan gewoon even bij in het opmerkingen-veld (zie opties 1 en 2).

Om kenbaar te maken dat je graag in aanmerking zou willen komen voor een gedoneerd spel, kan je Esther mailen via esther.kgelerion@gmail.com . Zij combineert de gedoneerde spellen dan met de lijst gegadigden.