Betaal je contributie en maak kans op een geweldige belevenis!

via GIPHY

Dat het rare tijden zijn, dat weten we nu wel. Dat er schot in de zaak lijkt te komen gelukkig ook. Een tijdje geleden vertelden we al over de plannen van de verschillende kerngroepen voor de komende tijd. Maar... in de tussentijd.... zien we dat veel trouwe leden dit jaar nog niet hun contributie hebben betaald en dus nog geen lid zijn in 2021. We zijn allemaal gewend om met de inschrijving van je eerste evenement van een jaar direct de contributie over te maken. Nu onze evenementen zijn doorgeschoven zijn, gebeurt dat niet automatisch.  De vereniging betaalt van de contributie echter een aantal vaste lasten die, ook als er géén evenementen zijn, gewoon doorlopen, plus,om deel te kunnen nemen aan een evenement moet je lid zijn van de vereniging. Dat geldt ook als de inschrijving van je evenement is doorgeschoven.Vandaar dat we jullie oproepen om je contributie voor 2021 alvast over te maken. Het bedrag is 6 euro en overmaken kan gewoon via mijn.arcana. En voor wie dat al gedaan heeft : onze diepe dank! 

Dan denk je misschien... "What's in it for me?" 

De hele formele reden is simpel: je kunt alleen als lid deelnemen aan een evenement. Daarnaast blijft  jouw vereniging dankzij jouw bijdrage financieel sterk en dat is fijn en goed voor alle evenementen!  Heb je nog meer argumenten nodig? Nou goed dan : We hebben we vanuit verschillende kerngroepen leuke prijzen aangeboden gekregen. Die gaan we verloten onder iedereen die vóór 1 juni 2021 de contributie heeft overgemaakt.

Wat moet je doen ? Maak tot en met maandag 31 mei 23:59 6 euro over via Mijn. Arcana of los op de bankrekening. Heb je dat al gedaan? Super! En bedankt! We nemen alle leden die op 1 juni ingeschreven staan mee.

Wat gebeurt er dan?  We proberen om voor 1 augustus voor ieder evenement op een ludieke manier de prijs te verloten, uitslag presenteren we op de www.arcana.nl.

Wat kun je winnen ? 

Belvedere

De koningstafel ! Een gegarandeerde plaats aan de tafel van de koning voor een personage naar keuze ná sluiting van de tafelindeling (dat mag jezelf zijn maar ook iemand anders)

Bron

Een prestigieuze onderscheiding ! Rond het Fort Griffioen gaan geruchten dat er voor het eerst sinds jaren weer een jong vleugel-lid van de Orde van de Griffioen een onderscheiding zal gaan krijgen. De Meesters en de Grootmeester doen dit zelden: slechts wanneer er blijk gegeven wordt van enorme steun aan de Orde, vasthoudendheid, doortastendheid, diepe buidel, leergierigheid en kritische zelfblik kan iemand die onderscheiding krijgen. En zelfs dan nog vaak niet – de laatste keer was meer dan 30 jaar geleden. Deze onderscheiding, Tip van de Vleugel geheten, zal op de Dagen van Komst uitgereikt worden door de Grootmeester en de Meesters zelf.

Deze onderscheiding geeft natuurlijk enkele plichten, maar zeker ook enkele jaloersmakende privileges ... zo is voorrang bij de maaltijden gegarandeerd. De Onderscheidene krijgt vanzelfsprekend alle details te horen!

Elerion

Exposure! Je wint een vorm van binnenspelse exposure naar keuze. In overleg met jou zorgt de kerngroep ervoor dat jouw personage in de schijnwerpers komt te staan, Bijvoorbeeld via een Wilde Post artikel of lofdicht van Jean Bob DuClou of een aubade door je favoriete bard.

Herberg

Jij bent het centrale personage van de volgende Herberg ! De Herberg is gewoon jóuw binnenspels(e) verjaardag/jubileum/afstudeerfeest.... Hoe of wat, dat overleggen we met jou. We zorgen op basis van jouw inbreng voor het scenario en een toffe binnenspelse locatie! 

Moresnet

Burgereer! Het gemeentebestuur van Kelmis is voornemens om een personage een medaille te geven vanwege zeer bijzondere en toegewijde diensten voor Moresnet. Het is niet vanzelfsprekend dat je de medaille binnenspels krijgt, maar je bent zeker onderdeel van het plot.

Poorten van Alexandrië

Je eigen Shanty! Een stel ruwe zeebonken zal gehoord hebben over de vele avonturen die je personage heeft meegemaakt en zal daar een roerend zeemanslied over verkondigen.

Uiteraard organiseren we het verloten zo, dat winnaars een prijs winnen bij een evenement waar ze (normaalgesproken) aan deelnemen. Wat je in ieder geval wint is onze dank en een financieel sterke vereniging die, zo snel dat kan weer heel hard door gaat om mooie evenementen te plannen.

Dus: stort gauw en word ook dit jaar weer lid van RSV Arcana