Ahoy maatjes!

Ahoy maatjes!

Bij deze een update van onze kant na een hele fijne en energieke vergadering. Laten we alvast met de deur in huis vallen; we verwachten zaterdag 12 juni uit te varen voor een dagevenement van Poorten.

Ja, we gaan dus ook echt varen (vinden de COVID-19 virusjes ook niet zo leuk, want die blazen zo van het dek!)

Op 19 mei horen we meer van de overheid en kunnen we jullie nog meer gerust stellen (hopelijk). Wat we wel zeker weten is dat het niet meer wordt dan een dag-evenement. Dat is jammer, maar we zijn vooral ontzettend blij dat we jullie in ieder geval één dag mee mogen nemen op avontuur! De manier waarop we dit organiseren is nog een stap veiliger dan naar alle waarschijnlijkheid wordt aangeraden door de overheid.

We zijn druk aan het schrijven aan jullie personages. Verwacht ze dus wat korter van te voren op het evenement dan je normaal van ons gewend bent. We hopen ze voor eind mei in jullie mailbox te laten verschijnen. Mocht je personage nog iets belangrijks/interessants/leuks/normaals hebben gedaan in het weekje dat we aangemeerd liggen aan Port Saïd (de huidige binnenspelse locatie), laat het ons dan voor 26 mei weten via de e-mail, dan kunnen we er nog iets mee doen in je rol.

Om het evenement veilig en prettig te laten verlopen voor iedereen kunnen we jullie nu alvast wat maatregelen meegeven;

  • Bij aankomst vragen we je om mee te werken aan de COVID-19 sneltest. Je hoeft deze niet zelf mee te nemen, wij hebben die aangeschaft voor jullie allemaal.
  • Het evenement zal zich (tot nader order) afspelen bovendeks. De besmettingsgraad in de buitenlucht is dermate laag dat het kan om dit zonder mondkapjes te doen.
  • Benedendeks wordt niet gespeeld. Hier kun je uiteraard wel naar het toilet en omkleden. We verzorgen een ruime voorraad mondkapjes en ontsmettingsmiddel, we verwachten wel dat je dus benedendeks een mondkapje draagt en 1,5 m. afstand tracht te houden.

Tot zover onze update, we hopen jullie snel meer te kunnen vertellen en staan echt te trappelen om jullie allemaal weer te zien.

Heel veel liefs,Bas, Marcel, Nina en Laura