In de Wolken

In de Wolken

Ook al kunnen we geen fysiek evenement organiseren, we weten dat veel van ons zitten te trappelen om weer het keizerrijk Elerion te bezoeken. Daarom hebben de organisatie van de Herberg en van Elerion de handen in één geslagen om een online voice evenement te organiseren: In de Wolken! 

Het evenement zal 16 Januari plaatsvinden op Discord. Er komt ook technische ondersteuning zodat technologie je spel niet hoeft te belemmeren.

Dit evenement is toegankelijk voor iedereen die in September 2021 18 jaar of ouder is. De kosten zullen 5 euro bedragen om onze mooie vereniging te sponsoren. Inschrijven kan vanaf 14 december 20:00, via mijn.arcana.nl.

LET OP: Het belooft een memorabel evenement te worden en er zijn maar beperkt plekken beschikbaar. Dit wil je niet missen!  Inschrijven kan als speler of als figurant.  Heb je nog vragen, stuur dan een email naar kerngroep_indewolken@arcana.nl!