Moresnet – Corona update

Moresnet – Corona update

Een bericht van uw Kerngroep Moresnet
-------------------------------------------------------------
Beste deelnemers,

We hebben als organisatie van Moresnet 1888 lang nagedacht en veel gesprekken gevoerd over de (on)mogelijkheden van het organiseren van het afsluitende weekendevenement. Voor onszelf hebben we 1 juli gekozen om definitief een knoop door te hakken; we hebben unaniem besloten om alle activiteiten rondom Moresnet te verplaatsen naar volgend jaar.

Niet alleen staat de veiligheid van jullie voorop, ook de kwaliteit van het spel dat we met elkaar willen maken vraagt om meer ruimte dan er op dit moment mogelijk is. Bovendien verdient deze trilogie een waardig einde.

Voor nu drukken we op de pauzeknop en vanaf januari hopen we met jullie vooruit te kijken naar een fantastisch jaar met een baravond en een weekendevenement.

Mocht je alsnog vragen en/of opmerkingen hebben, mail ons gerust via secretaris_moresnet1888@arcana.nl.