Elerion 50 – update

Elerion 50 – update

Vanuit de kerngroep Elerion komt het volgende bericht naar u toe.
---
Op dit moment houden we alle communicatie betreffende de maatregelen (in zowel Nederland als België) in de gaten. Zodra er wijzigingen plaats vinden die invloed hebben op het evenement in september 2020, laten we dit jou meteen weten. Natuurlijk zetten wij als organisatie veiligheid en gezondheid voorop in onze keuzen. En helaas brengt de onzekerheid ook een bepaald financieel risico met zich mee. We houden dit risico altijd in ons achterhoofd met het maken van een beslissing. Wij hebben voor ons als kerngroep de vergadering van 30 juli 2020 als een besluitmoment gekozen.

Was je al ingeschreven voor de voorjaarseditie van Elerion 50 en twijfel je of je mee wilt doen met de najaarseditie? Of weet je al zeker dat je wel of niet wilt deelnemen? Laat dit ons dan weten. Zo kunnen wij een goede inventarisatie maken. 

En heb je vragen, twijfels of zorgen, mail ze dan vooral naar kerngroep_elerion@arcana.nl