Eleriaanse Pareltjes: aflevering 3 – Corrigan en Morrigan

Bij tijd en wijle duiken ze op, vaak als er ook hogere demonen in de buurt zijn : Corrigan en Morrigan, de demonische raven. Hoewel pratende raven vaak voor angstige reacties zorgen trekt het tweetal zich daar weinig van aan en lijken ze er genoegen in te scheppen mensen lastig te vallen en te verkondingen dat ze alles, maar dan ook echt álles weten. Daarnaast dreigt vooral de mannelijke raaf Corrigan met het op de kop poepen (met het verbale dreigement “ik schijt op je kop !”) van personen die hem negeren of geweld aan proberen te doen. Morrigan daarentegen (het vrouwtje van het stel, te herkennen aan de gouden ring met grote robijn aan haar pootje) heeft regelmatig last van nesteldrang, waarbij ze het hoofd van toevallige passanten als ideale locatie voor een nieuw nest aanziet.