Zombielarp: 18 uur persbericht #5

Isabella DuBois neemt ontslag bij CNN

Komt terug naar 0031

BNN, zondag 24 februari

De ons allen welbekende Isabella DuBois, de grootste Nederlandse ster in het buitenland sinds Paul Verhoeven en Carice van Houten, komt terug naar ons land!

Mevrouw DuBois zal vanavond nog landen op luchthaven Schiphol, na een directe vlucht uit New York. Haar Nederlandse fanclub wacht daar nu al, om haar een onvergetelijk welkom te geven. Ze is bekend van programma’s zoals: “The Situation Room”, “BackStory”, “Isabella DuBois live”, “Weekly conversation with the President”, en meer.

Gevraagd naar de reden van haar plotselinge terugkeer verklaarde Isabella desgevraagd: “Noodzaak. Noodzaak is hier het sleutelwoord. Soms gebeuren er dingen die groot zijn, zo enorm en alles-overstijgend, dan moet je wel. Dan geef je alles. Alles om maar te helpen.
Wat er nu gebeurt in Nederland, mijn thuisland, de dingen die ik hoor van Hilversumse ex-collega’s, dat alles maakt mij duidelijk: ik moet terug. Dus ik ga terug. Nu!”.

Wij vermoeden dat zij refereert aan de recente gebeurtenissen in het hart van ons land, die ons allemaal bezighouden. Een doorgaans welingelichte bron heeft ons laten weten dat de komst van Isabella niet los gezien kan worden van het nieuws dat het beruchte schip de Norderney weer het ruime sop heeft gekozen.

Norderney met takel