Elerion 48 zoekt nog dringend een aantal figuranten !

Elerion 48 zoekt nog een aantal figuranten om het maximale aantal spelers mee te kunnen nemen. Met het huidige aantal figuranteninschrijvingen denken we net niet genoeg spel aan te kunnen bieden voor 70 spelers.

Wil je ons helpen de 5 spelers die nu buiten de boot dreigen te vallen blij te maken ? Por dan je vrienden, bekenden en vage kennissen, klamp totale onbekenden aan op straat en wat dies meer zei om zich in te schrijven voor een volledig verzorgd weekend rollenspel van vrijdagavond 22 t/m zondagmiddag 24 maart. Voor een slaapplaats, maaltijden, kleding en attributen, een tof scenario en een leuke rol wordt gezorgd ! Ervaring op Live rollenspelgebied is geen vereiste; een team van ervaren spelleiders staat klaar om je te begeleiden waar nodig.

Meer informatie ? Mail de kerngroep : kerngroep_elerion@arcana.nl, of schrijf je in via www.arcana.nl !