Drinken op Elerion

Bericht van de Elerion kerngroep
======================
Zoals jullie in het informatieboekje hebben kunnen lezen zal aankomende live de hoofdbar niet door ons gerund worden, maar door de locatie zelf.
Het grote voordeel is een ruime keuze aan drankjes, ijsblokjes en dat alles heerlijk gekoeld is. Het nadeel is helaas dat voor deze drankjes (nog net geen) horeca prijzen gerekend worden en dat je dus iets meer kwijt zult zijn voor je drinken. Frisdrank, bier en wijn kost 1,50 en sterke drank 3 euro.

De schrapkaarten zoals jullie die gewent zijn zullen er weer zijn, maar in plaats van schrapjes zullen er bedragen in de hokjes staan waarmee je kan afrekenen. Let wel, deze kaarten worden beheert door de locatie, dus alle schrapjes die niet opgemaakt worden zijn in het voordeel van de locatie niet de vereniging (zoals voorgaande keren). We willen jullie daarom adviseren om genoeg geld mee te nemen zodat de drank rijkelijk kan blijven vloeien.