ALV 2015 – uitnodiging

Wat nu? Alweer een ALV? Maar die hebben we toch pas gehad? Weer een avondje stemmen en luisteren naar geldzaken?

Niet helemaal waar, want het bestuur wil van de ALV een meer informele samenkomst van alle leden van Arcana van maken. Een samenkomst waarbij we van gedachten kunnen wisselen over onze vereniging en nieuwe ideeën geboren kunnen worden. En daar wil jij als lid van Arcana toch ook bij zijn? Ook jouw mening telt mee namelijk.

Natuurlijk zijn er (saaie) besluiten die we moeten nemen, maar dat doen we samen omdat we één vereniging zijn en net als de vorige keer kun je de financiële stukken van tevoren op de website bekijken zodat we daar niet te lang mee bezig zijn. In de voorgaande jaren was het vooral stemmen en je daarna zo snel mogelijk uit de voeten maken, maar we hopen dat we een nieuwe traditie kunnen beginnen door achteraf nog even na te praten onder het genot van een drankje aan de bar. Ben jij er ook bij? Laat het ons weten!

Het bestuur verwacht in ieder geval van elke kerngroep de eindverantwoordelijke, de penningmeester en de secretaris zodat eventuele vragen van de leden kunnen worden beantwoord.

Wat? ALV Arcana

Wanneer? Vrijdag 27 februari om 20.00 uur

Waar? Ergens in Den Bosch, de precieze locatie volgt nog

Wie? Natuurlijk alle leden van Arcana, dus jij ook toch?

AGENDA