Wolfhagen – Nog niets is in steen gebeiteld !

De kaarten zijn nog niet geschud, de teerling is nog niet geworpen en het spel staat nog niet op de wagen, om maar een paar uitdrukkingen te bezigen die symboliseren hoe de zaken er voor staan voor het tweede Wolfhagen evenement. Wellicht hebben mensen die het eerste evenement gemist hebben het idee dat de belangrijke rollen verdeeld zijn, de familiestructuren vast liggen en er geen plek meer is voor, nieuwe, interessante rollen. Niets is echter minder waar; juist op het tweede, en volgend jaar het derde evenement, kunnen nieuwe rollen de bestaande situatie danig opschudden, of juist geruisloos opgaan in het grote geheel. Wat voor rollen dat zijn : dat is helemaal aan jullie! Heb je altijd al een vuige spion, een stoere soldaat, een edelman (liefst wel met entourage), een circusartiest, een noeste ambachtsman of een mysterieuze reiziger (m/v) willen spelen : dat kan allemaal! De organisatie denkt graag met je mee om je nieuwe rol in te passen, inclusief connecties met bestaande personages, geheime doelen en onverwachte allianties (of juist vetes, wat je maar wil). Het evenement nadert, dus wacht niet te lang, maar het is nog zeker niet te laat om de rol van je dromen, samen met de organisatie, te verweven in de bestaande setting en het avontuur tegemoet te gaan!

Met je wilde plannen, vage hersenspinsels en andere vragen kun je dag en nacht terecht op het mailadres buurtschap_wolfhagen@arcana.nl