Elerion wist-je-dat…: wat kost pantserreparatie?

Het is 5 februari 2014, 19.51 uur. Een stoffige doos met enveloppen ploft op tafel. Het is weer zover, de uitcheck van Elerion! Met 2 Elerion veteranen en 1 senior medewerker werpen we ons op de stapel formulieren. “Het Arcana Databeest” wordt opgestart. En dan komt het: formulieren invoeren, tellen, controleren enz. Een aantal dingen blijven iedere keer puzzelen, zoals bijvoorbeeld de pantserreparatie. Wee de speler die op zondag uitgecheckt is met 18 punten schade! Schade repareren? staat er op het formulier: ja.

En dan het antwoord op de vraag in de kop: dat kost tussen de evenementen dus 3 koper per punt. Vind tijdens het weekend maar eens een smid die het daar voor doet! Maar dan komt het. Deze speler heeft 1 aqualiet en 3 zilver… Hoeveel geld heeft deze in elkaar gehoekte krijger dan nog na het repareren van de schade? Ik loof 3 koper uit voor de eerste die het goede antwoord mailt naar kerngroep_elerion@arcana.nl !

Om 23.34 uur vouwen we de doos weer dicht: de spelersinformatie kan weer verzonden worden. Maar dat is een ander verhaal…