Enquete “de Herberg-2”

Enquete “de Herberg-2”

De enquetes van Herberg 2 zijn verwerkt en jullie input hebben we meegenomen voor het komende Herberg-evenement dat op 8 februari a.s. zal plaatsvinden. Hieronder volgt een samenvatting van de bevindingen:

Tja, wat vonden de deelnemers van Herberg 2? Nou, dat hebben ze ons laten weten in de enquête! We waren blij te lezen dat de prijs van de drank als goed werd ervaren. We zullen er niet rijk van worden maar dat gaan we dus zo maar laten. Ook werd het assortiment als goed ervaren, getuige enkele opmerkingen. We doen ons best om er wat leuks van te maken maar op deze locatie betekent dat vooral veel sjouwen. De locatie leverde de meeste reacties op. Het is inderdaad een beetje ver als je met het openbaar vervoer moet komen. Daarnaast was het een heel ander verhaal geweest als het weer niet zo mooi was geweest. Dat blijft natuurlijk altijd een gok maar het viel nu, op een omgewaaide easy-up na, prima uit. Het sanitair was geen groot probleem en het koken was een beetje primitief. Dat maakt het soms, zeker als het al wat donkerder wordt, een beetje lastig om te zien of alles wel helemaal doorbakken is. Daarvoor onze excuses maar het was wel als heel gezellig ervaren en zeg nu zelf, waar kun je nog tijdens een speldag je eigen barbecue doen op een halve oliedrum?

Er zijn ook veel suggesties gedaan over andere locaties, zowel binnen- als buitenspels, en daar zullen we ons in gaan verdiepen (maar of een yurtkamp met bad er in zit….). We voelen ons een beetje afhankelijk van Elerion qua setting maar de Herberg heet niet voor niets de Herberg .

De informatie aan eenieder was een beetje laat, daar waren we ons al van bewust. We gaan jullie niet doodvervelen met de redenen maar beloven dat het in de toekomst eerder bij jullie zal zijn. Verder gaan we op dezelfde voet door want iedereen had zich vermaakt en wilde (soms zelfs GRAAG) weer meedoen. Wij hebben veel plezier met het organiseren en de reacties die we krijgen steunen ons alleen maar om het een fantastisch evenement te maken. Dus: tot ziens bij de Herherg!