Inschrijven

Belvedère wordt tweemaal per jaar georganiseerd. Eén keer als eendaags evenement (zaterdag of zondag) en één keer als weekend evenement (vrijdag t/m zondag). De evenementen zijn toegankelijk voor deelnemers van 18 jaar en ouder.

Aankomende Belvedere evenementen


30/09/2017 (10:00 am - 10:00 pm)


Belvedere II (titel nog niet bekend) wordt gespeeld op  

Belvedère II is een ééndaags 18+ rollenspel evenement.

Belvedère speelt aan het hof van de jonge Lodewijk XIII. De wereld van Belvedère lijkt veel op die van de boeken van Dumas (3 Musketiers), met eervolle helden en vlijmscherpe intriganten. Maar ook: briljante wetenschappers, opwindmechanismen en klok- en raderwerken. 

Onze spelers bevinden zich aan dit hof vol intrige, mysterie en gevaar. Kunnen zij met een geladen pistool, een geslepen zwaard, een scherpe geest en een nog scherpere tong, van Frankrijk de grootmacht maken die het dient te zijn?

Lokatie  wordt nog bekend gemaakt

Klik hier om je in te schrijven.

Betaling

Een inschrijving is pas geldig wanneer het deelnamegeld ontvangen is. De datum van inschrijving op mijn.arcana.nl bepaalt je plek op de deelnemerslijst, tenzij de betaling niet binnen is voor de gestelde termijn van twee na de datum van inschrijving. In dat geval geldt de datum van betaling. Bij annulering tussen vijf en drie weken voor aanvang wordt het deelnamegeld teruggestort, minus € 12 voor reeds gemaakte kosten. Bij annulering binnen drie weken voor het evenement vindt geen restitutie plaats, tenzij er sprake is van aantoonbare overmacht. Deelnamegeld overmaken kan naar: IBAN: NL65 ABNA 0618 2892 24 en BIC: ABNANL2A t.n.v. Rollenspelvereniging Arcana. Vermeld duidelijk om welk evenement het gaat en voor wie de betaling is: de naam van degene die aan het evenement meedoet.