Agenda


Over inschrijven

Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten van Arcana moet je lid zijn van de vereniging. Het lidmaatschap kost € 6,- per jaar. Als je nog geen lid bent maar wel mee wil doen aan een evenement dan kun je bij de inschrijving voor dat evenement aangeven dat je ook meteen lid wilt worden. Je hoeft dat dan dus niet apart te doen! Je kunt ook alleen lid worden van de vereniging zonder deelname aan een evenement.

Om lid te worden of je in te schrijven kun je jezelf registreren op mijn.arcana.nl. Per e-mail ontvang je direct de informatie voor nieuwe leden. Daarna kun je je daar inschrijven voor één van onze evenementen. Bij het inschrijven wordt dan automatisch ook het verschuldigde lidmaatschapsgeld in rekening gebracht.


Agenda

Bron 11 – “De Duistere Doorgang”

Van 5 mei tot 7 mei 2017

Inschrijving: Open (direct inschrijven)

Lokatie: Kamphuys Ahoy.
Adres: Pannenhuisstraat 12, 4911BS Den Hout, Nederland
Link naar Google Maps.
[showhide type="33" more_text="» Klik hier voor meer informatie." less_text="» Klik hier om nadere informatie te verbergen." hidden="yes"]

De Bron bied je de kans om mee te spelen in een wereld waar monsters en magie echt zijn. Een wereld vol stoere krijgers, slimme tovenaars, sluwe dieven en enge slechteriken. Een wereld waarin je bevriend raakt met andere helden waarmee je samen avonturen beleeft. Een wereld waarin je door bossen kunt sluipen op zoek naar gevaar en waarin je vecht met monsters. Het is ook een wereld waarin je toverspreuken loslaat op je vijanden en vreemde raadsels oplost.

Kortom, een wereld die je samen met anderen maakt en beleeft!

De Bron 11 wordt gespeeld en beleefd door ongeveer 40 spelers, jongeren van 14 tot en met 17 jaar. Daarnaast spelen er zo’n 50 ervaren figuranten mee om de fantasie-wereld en haar bevolking vorm te geven. De figuranten hebben ook als taak de spelers tijdens het spel te begeleiden, te stimuleren en te helpen .

[/showhide]

Elerion 45

Van 1 september tot 3 september 2017

Inschrijving: Nog gesloten (direct inschrijven)

Lokatie: Het Mussennest.
Adres: Beekdalseweg 1 , 6731SG Otterlo, Nederland
Link naar Google Maps.
[showhide type="44" more_text="» Klik hier voor meer informatie." less_text="» Klik hier om nadere informatie te verbergen." hidden="yes"]

Rollenspelweekeinde voor deelnemers 18+ in het keizerrijk Elerion

[/showhide]

Belvedere II – “Répondez s’il vous plaît”

30 september 2017

Inschrijving: Nog gesloten (direct inschrijven)

Aanvang: 10:00, Einde: 22:00
Lokatie: Kasteel Sypesteyn.
Adres: Nieuw-Loosdrechtsedijk 150, 1231LC Loosdrecht, Nederland
Link naar Google Maps.
[showhide type="45" more_text="» Klik hier voor meer informatie." less_text="» Klik hier om nadere informatie te verbergen." hidden="yes"]

Belvedère II is een ééndaags 18+ rollenspel evenement.

Belvedère speelt aan het hof van de jonge Lodewijk XIII. De wereld van Belvedère lijkt veel op die van de boeken van Dumas (3 Musketiers), met eervolle helden en vlijmscherpe intriganten. Maar ook: briljante wetenschappers, opwindmechanismen en klok- en raderwerken. 

Onze spelers bevinden zich aan dit hof vol intrige, mysterie en gevaar. Kunnen zij met een geladen pistool, een geslepen zwaard, een scherpe geest en een nog scherpere tong, van Frankrijk de grootmacht maken die het dient te zijn?

[/showhide]